Maak kennis met Hemminga Finance

Hemminga Finance is een kleine organisatie die aangesloten is bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Wij voeren werkzaamheden uit als:

 Boekhouder

 Belastingconsulent

Bewindvoerder

Tom Hemminga is eigenaar van Hemminga Finance. Het is zijn ambitie om een klein administratiekantoor te blijven. Hierdoor kan er een persoonlijke band ontstaan tussen de klant en de boekhouder, belastingadviseur of boekhouder.

Voor wie werkt Hemminga Finance?

Uiteraard sluiten wij niemand uit. Iedereen die ondersteuning nodig heeft bij zijn administratie, belastingaangifte of bewindvoering is van harte welkom. Er zijn wel een paar  doelgroepen waar Hemminga Finance zich met name op richt:

  • Bij particulieren: de oudere medemens en digitaal minder vaardigen. Zij raken door de vergaande digitalisering van de maatschappij het zicht op de eigen administratie steeds meer kwijt
  • ZZP’ers en kleine ondernemers

Juist deze doelgroepen kunnen we uitstekend helpen met onze persoonlijke aandacht en advies. Wij komen dan ook graag bij onze klanten thuis of op hun kantoor. Onze klanten ervaren het als zeer prettig dat wij ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen helpen. Daarnaast is het voor ons makkelijk als we nog extra financiële gegevens nodig hebben. Die kunnen er dan meteen bij gezocht worden.

Wij zijn werkzaam in de regio Amsterdam, Almere en het Gooi.

Achtergrond Hemminga Finance

Tom Hemminga - Administratiekantoor HemmingaAls manager in de logistieke sector had ik dagelijks te maken met financiële zaken. Denk aan kostenbeheersing, facturen, omzet en dergelijke. Daarnaast kreeg ik steeds vaker te maken met belastingtechnische zaken. Ik kreeg hier veel vragen over van ZZP’ers/Freelancers. Zij werkten voor het dagbladenverspreidingsbedrijf waar ik in loondienst was. Zij vonden het maar een lastig onderwerp. Ook vonden ze het moeilijk om een goede boekhouder te vinden. Dit hoorde ik ook binnen de verenigingen en stichtingen waar ik penningmeester was/ben.

Ik heb toen een een opleiding tot belastingconsulent gevolgd. Hierdoor kon ik de juiste antwoorden geven op de gestelde vragen. Bovendien heb ik de HBO opleiding Logistiek en Economie (BBA) gevolgd. Daarnaast heb ik nog gekozen voor een opleiding tot Beschermingsbewindvoerder. Tot slot volg ik jaarlijks diverse (fiscale) opleidingen om mijn kennis op peil te houden.

Verklaring Omtrent Gedrag

Een boekhouder, belastingconsulent en bewindvoerder moet beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (afgegeven door Justis). Klik hier voor de Verklaring Omtrent Gedrag van Hemminga Finance.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. Bel 06 – 24 66 09 73 of stuur een e-mail naar info@hemminga-finance.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.