Boekhouder voor particulieren, kleine ondernemingen en ZZP’ers in Amsterdam, Almere en het Gooi

Hemminga Finance is een betrouwbare en deskundige boekhouder in de regio Amsterdam, Almere en het Gooi. Wij werken voor particulieren, kleine ondernemingen en ZZP’ers. Wij zijn een kleine organisatie die aangesloten is bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Hierdoor kunnen wij als boekhouder onze klanten de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen. Daarnaast zit onze kracht zit in onze betrokkenheid en deskundig advies.


Boekhouder voor particulieren

Boekhouder voor particulierenVoor menig particulier wordt de eigen administratie steeds complexer. De volgende vragen worden vaak aan ons gesteld:

Zit ik nog wel bij de juiste zorgverzekeraar?
Betaal ik niet te veel voor mijn gas en stroom?
Heb ik wel het juiste telecompakket?
Hoe verhouden mijn inkomsten zich ten opzichte van mijn uitgaven?
Op welke toeslagen heb ik eigenlijk recht?

Vragen die u zichzelf misschien ook wel eens stelt. Alleen kunt u de antwoorden soms niet zo snel vinden.

Lees verder

Meer weten?

Wij maken graag een afspraak met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn overigens naast boekhouder ook werkzaam als belastingconsulent, bewindvoerder en budgetcoach. Hierdoor kunnen wij u bij alle financiële vragen van dienst zijn.

Boekhouder voor kleine ondernemingen en ZZP’ers

Boekhouder voor ondernemers en ZZP'ersOndernemers en ZZP’ers zijn hardwerkende, druk bezette mensen. Iedereen weet dit. Het zijn ook mensen met heel veel verstand van hun eigen vak. Daarnaast is het logisch dat ze niet overal goed in kunnen zijn.

Zo wil door gebrek aan tijd of kennis de boekhouding er nog wel eens bij inschieten. Wij kunnen deze ondernemers als boekhouder uitstekend helpen, ook als de administratie nog niet op orde is. Wij vinden dat ondernemers vooral moeten doen waar ze goed in zijn. U beslist als ondernemer zelf waar u uw tijd en aandacht aan wilt besteden. Uw administratie verzorgen wij dan als ervaren boekhouder.

Lees verder

Meer weten?

Wilt u weten wat wij als boekhouder voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij komen in de regio Amsterdam, Almere en het Gooi graag bij u langs voor een afspraak.

Budgetcoach / Budgetplan

Budgetcoach en budgetplanEr zijn heel veel redenen om eens extra goed naar uw inkomsten te kijken. Het kan altijd gebeuren dat in de nabije toekomst uw inkomsten veranderen, zoals wanneer u uw baan verliest of wanneer u met pensioen gaat. Uw uitgaven kunnen veranderen, zoals wanneer u een huis koopt of kinderen krijgt. Of u houdt regelmatig aan het eind van uw salaris een stukje maand over. Maar het is ook mogelijk dat u een grote wensdroom heeft, waar u flink voor moet sparen.

Wat voor reden u ook heeft, wij kunnen u als budget coach helpen om financieel overzicht te krijgen. Samen met u zetten wij uw inkomsten en uitgaven op een rijtje. Afhankelijk van uw wensen kijken we daarna naar zaken waarmee u kunt besparen. We kunnen bijvoorbeeld kijken of stroom en gas niet goedkoper kunnen. Of dat u wel het juiste telecompakket heeft of de juiste zorgverzekering. Er wordt ook gekeken of u recht heeft op toeslagen.

Wij leggen de geldzaken aan u uit, maar u beslist wat er gebeurt en wat u wel en niet wilt of kunt. Hemminga Finance helpt u om financieel overzicht te krijgen.

Meer weten?

Woont u in de regio Amsterdam, Almere of het Gooi? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. Bel 06 – 24 66 09 73 of stuur een e-mail naar info@hemminga-finance.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.