Belastingconsulent voor particulieren, kleine ondernemingen en ZZP’ers in Amsterdam, Almere en het Gooi

Hemminga Finance is een betrouwbare en deskundige belastingconsulent voor particulieren, kleine ondernemingen en ZZP’ers. Wij zijn een kleine organisatie die aangesloten is bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Hierdoor kunnen wij als belastingconsulent onze klanten de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen. Daarnaast zit onze kracht zit in onze betrokkenheid en deskundig advies. Ons werkgebied is de regio Amsterdam, Almere en het Gooi.


Belastingconsulent voor particulieren

Belastingconsulent voor particulierenZodra de blauwe enveloppen op de mat vallen, beginnen veel mensen zich af te vragen of ze niet te veel betalen. Ze proberen zich te verdiepen in de nieuwste belastingregels en zijn opgelucht als de aangifte eindelijk de deur uit kan.

Doe het dit jaar eens makkelijker! Laat een ervaren belastingconsulent uw belastingaangifte verzorgen!  

Als deskundig belastingconsulent zijn wij natuurlijk op de hoogte van de laatste belastingwetten. Zo weet u zeker dat u niet teveel belasting gaat betalen. Ook voorkomt u hierdoor fouten en verrassingen achteraf.

Uw belastingaangifte indienen was nog nooit zo gemakkelijk. Wij maken het u extra makkelijk door u eerst een checklist toe te sturen. Aan de hand van deze checklist verzamelt u alle relevante stukken voor de aangifte. U kunt de stukken toesturen of bij ons afgeven. Wij kunnen de gegevens eventueel ook tegen een kleine vergoeding in de regio Amsterdam, Almere en het Gooi bij u ophalen.

Lees verder

Meer weten?

Wij maken graag een afspraak met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn overigens naast belastingconsulent ook werkzaam als boekhouder en bewindvoerder. Hierdoor kunnen wij u ook bij andere financiële vragen van dienst zijn.

Belastingconsulent voor kleine ondernemingen en ZZP’ers

Belastingconsulent voor ondernemers en ZZp'ersWij helpen als belastingconsulent ook veel kleine ondernemingen en ZZP’ers. Als ondernemer of ZZP’er heeft u veel met belastingen te maken, zowel zakelijk als privé.  Als ondernemer zit u niet te wachten op onduidelijkheden met de belastingdienst. Dat kost u alleen maar tijd en energie. Tijd en energie die u liever in uw bedrijf steekt. Uw belastingzaken wilt u daarom graag goed aanpakken.

Wij geven u graag advies over hoe u optimaal gebruik kunt maken van de fiscale mogelijkheden. In de wereld van belastingen is het vaak moeilijk om de juiste weg te vinden. Wij kennen de weg en bieden u hulp bij al uw belastingzaken. Ons advies is beslist een meerwaarde voor u en uw bedrijf.

Wij kunnen u als belastingconsulent al uw fiscale zaken uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan:

Belastingadvies voor kleine ondernemingen en ZZP’ers
Aangifte inkomstenbelasting
Bezwaarschriften en beroepschriften indienen
Boekhouding en btw-aangifte
Opstellen periodecijfers
  Maken van de jaarrekeningen
Overige aanvullende diensten

Lees verder

Meer weten?

Bent u werkzaam in de regio Amsterdam, Almere of het Gooi? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. Bel 06 – 24 66 09 73 of stuur een e-mail naar info@hemminga-finance.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.